Ratatouille frittata met fetadip
Voorbereiding De traditionele ratatouille is een Franse stoofpot. Hier worden de typische ingrediënten verwerkt tot een frittata. Koud smaakt...
Zomerse salade met Risotto
Licht, eenvoudig en zó smaakvol! Snij de voorgekookte bieten, avocado en tomaten een mooie dunne plakjes en verdeel deze op een schaal of plat...
Brownies
Voorbereiding Tomaten roosteren Weeg alle ingrediënten af en zet ze klaar. Hak de kookchocolade zo nodig klein en doe dit met de in blokjes gesneden...
Geroosterde-tomatensoep met sinaasappel
Voorbereiding Tomaten roosteren Pel de ui en de knoflook en hak beide grof. Was en halveer de kerstomaatjes. Was de kruiden, schud ze droog en pluk...
Zalmblokjes met groene asperges en dilledressing
Voorbereiding Snijd de zalmfilet in blokjes van 4 x 4 cm, kruid ze met wat zout en bak ze 8 minuten op de voorverwarmde BORA Tepan roestvrijstalen...
WERKEN MET STERKE MERKEN
Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.
Qualität von Rempp Küchen
HENK ONTWERPT MET SMAAK
Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen ‘uit de hand’, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.