Inductiekookplaat schoonmaken

Inductiekookplaat schoonmaken

Tips voor onderhoud We helpen je graag met het beste advies om je materiaal te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat je glas keramische kookplaat...

Pannenset AM COOK Exclusive

Pannenset AM COOK Exclusive

Heeft u interesse in deze aanbieding of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar op:038...

WERKEN MET STERKE MERKEN

Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.

Qualität von Rempp Küchen

Langlebigkeit, Leistungsfähigkeit und perfektes Design sind die Kriterien, die dem hohen Anspruch an eine Rempp Küchen entsprechen. Überzeugen Sie sich selbst von der unverwechselbaren Qualität einer Rempp Küche und setzen Sie beim Kauf Ihrer Küche auf einen leistungsstarken und erfahrenen Partner.

HENK ONTWERPT MET SMAAK

Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen uit de hand, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.