Voorbereiding

Snijd de zalmfilet in blokjes van 4 x 4 cm, kruid ze met wat zout en bak ze 8 minuten op de voorverwarmde BORA Tepan roestvrijstalen grill (200 graden) of in een goede braadpan in een scheutje olie. Snijd het onderste puntje van de asperges en bak ze 5 minuten. Voor de dressing gebruikt u een klein kommetje. Hak de dille fijn en voeg het citroensap en 2 eetlepels olijfolie toe. Snijd of hak de knoflookteen fijn en voeg toe. Kruid vervolgens met peper en zout. Schik de gebakken vis met de asperges op de borden en druppel de dressing erover. Garneer met wat takjes dille.

Ingrediënten voor twee personen

 

  • 300 g zalmfilet (zonder huid)
  • 400 g groene asperges
  • 1 citroen
  • 3 à 4 takjes dille, extra dille voor de garnering
  • ½ knoflookteen
  • Olijfolie, zout en peper

WERKEN MET STERKE MERKEN

Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.

HENK ONTWERPT MET SMAAK

Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen uit de hand, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.