Voorbereiding
Ingrediënten voor twee personen
- 300 g zalmfilet (zonder huid)
- 400 g groene asperges
- 1 citroen
- 3 à 4 takjes dille, extra dille voor de garnering
- ½ knoflookteen
- Olijfolie, zout en peper
Ingrediënten voor twee personen
Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.
We staan aan de gezellige bar in de keuken waar de zon zich, tussen de lamellen door, in strepen op het keukenblad laat zien. De koffie is bijna klaar. Dan lopen we naar buiten en wordt het gelijk duidelijk waarom het voor deze klant zo belangrijk is om de natuur naar binnen te halen.
Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen ‘uit de hand’, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.