Een keuken vol innovatie

Miele, immer besser. Henk weet als geen ander dat die slagzin klopt. Al jarenlang verwerkt hij Miele apparatuur in zijn keukens. Altijd tot volle tevredenheid van de gebruikers. Het uitgebreide leverprogramma en de betrouwbaarheid van de apparatuur maken het Miele assortiment uitstekend geschikt voor de wensen van iedere klant.

Bij Miele is Duurzaamheid erg belangrijk

Onze planeet staat op dit moment voor ingrijpende veranderingen. Veranderingen waarvan wij sommmige gevolgen nu pas merken. Wij dragen allemaal verantwoordelijkheid voor een betere en duurzamere toekomst. Dat geldt voor de grootste multinationals, maar ook voor de kleinste huishoudens. “Immer Besser.” staat voor onze overtuiging om continu beter te worden in alles wat we doen.

Het motiveert ons steeds weer om betere, intelligentere apparaten te ontwikkelen. De huishoudens en bedrijven die onze apparaten gebruiken worden daardoor direct duurzamer, van de ene generatie naar de volgende.

 

Onze doelen voor de toekomst

Het redden van ons gemeenschappelijke thuis is een race tegen de klok. Daarom blijven wij vastberaden in het verder ontwikkelen van onze ambitieuze doelstellingen en bouwen we continu aan ons eigen aandeel. Met deze belofte willen wij de door ons ingeslagen weg voortzetten:

WERKEN MET STERKE MERKEN

Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.

HENK ONTWERPT MET SMAAK

Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen uit de hand, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.