Licht, eenvoudig en zó smaakvol!

 

 

Snij de voorgekookte bieten, avocado en tomaten een mooie dunne plakjes en verdeel deze op een schaal of plat bord. Daarover een beetje zeezout en versgemalen zwarte peper. Brokkel de geitenkaas en verdeel deze over de salade. Maak het geheel af (dat mag royaal) met een goede kwaliteit olijfolie. Maak daarnaast een eenvoudige risotto met kruidenbouillon. Eet smakelijk!

Ingrediënten voor twee personen

  • 3 grote voorgekookte bieten
  • 1-1,5 avocado
  • 3 grote, goede kwaliteit tomaten
  • Plm. 150 gram verse geitenkaas
  • zwarte peper
  • zeezout
  • goede kwaliteit olijfolie
  • 150 – 200 gram risotto
  • kruidenbouillon

 

WERKEN MET STERKE MERKEN

Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.

HENK ONTWERPT MET SMAAK

Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen uit de hand, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.