Tips voor onderhoud

We helpen je graag met het beste advies om je materiaal te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat je glas keramische kookplaat lang meegaat, hebben we enkele belangrijke tips voor je op een rij gezet. 

  • Reinig je glas keramische kookplaat regelmatig, bij voorkeur elke keer nadat je hem hebt gebruikt. 

  • Gebruik geen schurende sponzen of schuurmiddelen. 

  • Harde chemische reinigingsmiddelen zoals ovensprays of vlekkenverwijderaars zijn ook NIET geschikt, net als schoonmaakmiddelen voor de badkamer of het huishouden.

  • Voor jouw gemak hebben we hieronder een lijst met aanbevolen reinigingsmiddelen opgenomen met de link naar een verkoopadres:

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar op:
038 4446971
info@nagelhoutkeukens.nl

WERKEN MET STERKE MERKEN

Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.

HENK ONTWERPT MET SMAAK

Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen uit de hand, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.