Doordacht

Onder de pannen!

 

Bij Henk Nagelhout Keukens koop je nu ook de beste pannenset voor je inductie kookplaat voor een heel scherpe prijs! De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, voorzien van een zware bodemplaat die zorgt voor de perfecte warmte-geleiding en koudgrepen die zorgen voor veilig vastpakken.

 

AM COOK Exclusive pannenset

De AM COOK Exclusive pannen zijn gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachine bestendig. De innovatieve glazen deksel heeft een siliconen afdichting en zorgt ervoor dat je je eten in de gaten kunt houden terwijl de deksel gesloten blijft, dat kookt sneller en scheelt energie! Gelijktijdig zorgt het speciale deksel ontwerp ervoor dat de stoom perfect en aan één zijde wordt afgezogen. Dat scheelt kookgeuren in de keuken en houdt de smaak in de pan! Revolutionair is de grote deksel die multifunctioneel en op alle pannen te plaatsen is.

Door de speciale siliconen rand past de deksel altijd en blijven vetspetters onder de deksel en worden deze opgevangen in een speciale rand. Alle pannen zijn zonder aarzelen geschikt om ook in een oven te plaatsen (tot 180 graden). Met een garantie van 20 jaar is een lange levensduur gegarandeerd!

 

AM COOK Exclusive startset

steelpan, kookpannen 3 en 6 liter, serveerpan groot, koekenpannen 24 en 28 cm (ongecoat!), 3 deksels voor de steel- en kookpannen en 1 revolutionaire gourmetdeksel

Voor slechts 

€ 450,00

Prijs incl. BTW

Heeft u interesse in deze aanbieding of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar op:
038 4446971
info@nagelhoutkeukens.nl

WERKEN MET STERKE MERKEN

Inspelen op de situatie van de klant, dat is het handelsmerk van Henk Nagelhout keukens. Daarom kiest Henk voor partnermerken met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu. Bovendien moeten ze kwaliteitsproducten leveren. In een Henk Nagelhout keuken vind je daarom inbouwapparatuur die net zo betrouwbaar is als de keuken zelf. Henk werkt daarom met keukens van Rempp en bij voorkeur met BORA kookvelden, Quooker kranen en Miele apparatuur.

HENK ONTWERPT MET SMAAK

Gevoel, beleving, van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen uit de hand, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.