HENK NAGELHOUT KEUKENS

GEVOEL, BELEVING

Van de eerste oriëntatie tot lang na de oplevering. Klanten merken het aan Henks manier van werken: zijn plezier in koken met klanten, het ambachtelijke ontwerpen ‘uit de hand’, zijn bevlogen manier van voorlichten en de deskundige montage. Henk beleeft veel plezier aan klanten die op zoek zijn naar een keuken waar je graag vertoeft en met genoegen in kookt.

OPRECHTE AANDACHT

Oprechte aandacht komt tot uiting in Henks manier van werken. Henk neemt rustig de tijd voor jou als klant. Het liefst komt hij in de ontwerpfase thuis op bezoek om al je wensen en mogelijkheden te bespreken. Ook tijdens de installatie heeft Henk aandacht voor jou en je leefsituatie. Geen huis of ruimte is te lastig voor Henk. Hij vindt het juist een uitdaging om moeilijke situaties te lijf te gaan. Henk Nagelhout keukens gaat verder waar anderen ophouden.

PRAKTISCH EN SMAAKVOL

Een echte Henk Nagelhout keuken is smaakvol én hij nodigt uit tot werkelijk gebruik, intensief en jarenlang. Bij het advies merk je dat Henk zelf een ervaren kok is. Dat levert een praktische indeling van je keuken op, zodat je steeds weer met plezier aan de slag gaat. Maar Henk is ook ontwerper met verstand van kleuren en materialen. Als geen ander helpt hij je om te spelen met je smaak. Zodat je keuken degelijk is én verrassend maar vooral: van jou.

SAMEN ONTWERPEN AAN DE KEUKEN VAN JOUW LEVEN